Публикации

 

 

fiskalnatransparentnost.org.mk Ви нуди пристап до литература и примери од областа на фискалната транспарентност и транспарентноста, пристапот до информации од јавен карактер и граѓанското учество.  Дел од материјалите се достапни на македонски јазик.